הקדירה

תפוחי אדמה מעוכים אפויים

45 

 

מרכיבים:
תפו"א, שמן זית,טימין, מלח
הוראות חימום והגשה:
בתנור ב160 מעלות
הוראות אחסון:
במקרר
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
כמות: 1 ליטר
מתאים ל: 2-3 סועדים

  ללא גלוטן

תיאור

תוספת נפלאה! תפוחי האדמה עוברים בישול ואחר כך אפייה והופכים להיות קארנצ'יים וטעימים מאוד

בזכות האשלגן מצטיין תפוח האדמה בתגובה בסיסית, בניגוד ללחם שתגובתו חומצית, ומכאן חשיבותו של תפוח האדמה כמאכל דיאטטי, במיוחד בקרב בעלי מערכת עיכול רגישה.

כמות הנתרן בתפוח האדמה נמוכה ולכך מייחסים חשיבות רבה בהרכב תזונתי של חולים הסובלים מיתר לחץ דם או מחלות לב שונות.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות