הקדירה

נזיד עדשים כרוב סגול וירקות כתומים

50 

מרכיבים:
עדשים ירוקות, בטטות, גזר, כרוב סגול, בצל, שום, רכז רימונים, סילאן
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגל או בסיר על אש נמוכה
הוראות אחסון:
עד 3 ימים במקרר
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
כמות: 1 ליטר ליחידה
מתאים ל: כ-3 מנות

 

ללא גלוטן

תיאור

שילוב של טעמים וצבעים. בתוספת אורז ויש לכם ארוחה מלאה.

הכרוב הסגול הוא כרוב בעל צבע סגול בוהק. כוחו של הירק המופלא הזה טמון בצבעו. הפיגמנט הסגול שבו הינו אנתוציאנינים ממשפחת הפלבנואידים, נוגדי חימצון רבי עצמה שמונעים הרס והזדקנות מוקדמת של תאים. בנוסף, בגלל שהכרוב הסגול משתייך למשפחת המצליבים, יש בו איכויות אנטי סרטניות שנחקרו רבות. כמו כן הוא עשיר בויטמין C, בטא קרוטן, סידן ואשלגן.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות