הקדירה

מרק שלושת העדשים ובטטה

60 

מרכיבים:
עדשים ירוקות, עדשים אדומות, עדשים שחורות, בצל, שום, בטטה, רסק עגבניות, רוטב סויה
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגל/סיר
הוראות אחסון:
במקרר עד 4 ימים
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
כמות: 2 ליטר
מתאים ל: כ-6 סועדים

תיאור

למה להסתפק בסוג אחד של עדשים אם אפשר לשלב בין שלושה סוגים, להוסיף בטטה העשירה בבטא קרוטאן וסיבים ולקבל מרק  משביע, מחמם וטעים.  העדשים שייכים למשפחת הקטניות ומהווים מקור לחלבון ולפחמימות , דלים בשומן ואינם מכילים כולסטרול. הם מהווים מקור מצוין לסיבים מסיסים המסייעים להפחתת רמות הכולסטרול ולשמירה על רמות סוכר מאוזנות בדם ולכן מתאימים לאכילה ע"י חולי סוכרת.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות