הקדירה

מרק עדשים כתומות עם מנגולד וגזר

60 

מרכיבים:
עדשים כתומות, מנגולד, בצל, גזר, רסק עגבניות, שום
הוראות חימום והגשה:
מיקרוגל או בסיר
הוראות אחסון:
במקרר עד 4 ימים
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
כמות ליחידה: 2 ליטר
מתאים ל: כ- 6 סועדים

ללא גלוטן

תיאור

עדשים כתומות מכילות ברזל, אבץ, אשלגן, ויטמין B ו-9 גרם של חלבון למנה אחת ועשירות בחומצה פולית. אכילתן מפחיתה את הסיכוי לפתח סרטן, כולסטרול וסוכר בדם. עלי מנגולד  מכילים שפע רב, של הויטמינים A, B ,C ,E, וויטמין K, החיוני לבניית עצמות, ברזל, סידן, מנגן, נוגדי חמצון ועוד הרבה נוטריאנטים אחרים.מרק שהוא פצצת בריאות!

סגירת תפריט
×

עגלת קניות