הקדירה

טבחה בכמון

50 

מרכיבים: 

שעועית לבנה, תפוחי אדמה, רסק עגבניות, שום , כמון
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגל או בסיר על אש נמוכה
הוראות אחסון:
עד 4 ימים במקרר

כמות: 1 ליטר ליחידה
מתאים ל: כ-3 מנות

ללא גלוטן

תיאור

תבשיל שעועית לבנה בכמון ועגבניות -מנה נהדרת מהמטבח הטריפוליטאי. השעועית מתבשלת ברוטב עשיר בניחוח כמון יחד עם תפוחי אדמה, מומלץ להגיש עם קוסקוס או אורז.

השעועית הלבנה הינה מזון-על שמכיל שפע ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון שמספקים יתרונות בריאותיים. היא נחשבת לפחמימה מורכבת שמסייעת לתפקוד מערכת העיכול, לשמירה על רמות הסוכר ולהגברת תחושת השובע. כמו-כן היא מכילה חלבון מן הצומח שמפחית את הסיכון למחלות לב, סוכרת וסרטן, כמו גם מפחית את השומן המצטבר סביב הבטן.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות