הקדירה

גולאש סויה

50 

מרכיבים:
נתחוני סויה, פלפלים, תפוחי אדמה, בצל, שום, עלי דפנה, פפריקה
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגל או בסיר
הוראות אחסון:
במקרר עד 4 ימים
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
כמות: 1 ליטר ליחידה
מתאים ל: 2-3 סועדים

ללא גלוטן  

תיאור

ממנות הדגל של המטבח ההונגרי ואולי המנה האופיינית והמוכרת ביותר שלו. זהו תבשיל סמיך ועשיר,  כשהמרכיבים הכי חשובים בו הם הפפריקה, הפלפלים ותפוחי האדמה, ופה במקום בשר-נתחוני סויה. מנה חורפית משביעה.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות